מייפל עוגות קרם
מייפל עוגת קרם הוא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מאפה, חלב, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו תותים, עוגות קרם, אפרסקים, עוגות קרם ברים, ו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-ב. צלחת עוגה עם מאפה; לקצץ כדי 1/2 ב. מעבר קצה של צלחת. קצוות חליל. מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
למילוי, שלבו עמילן תירס ומלח בסיר גדול. מערבבים 1/2 כוס חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את החלב שנותר וסירופ מייפל 3/4 כוס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמאה. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
בקערה קטנה ומצוננת מקציפים שמנת במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים 1 כוס שמנת למילוי מקורר; כף לקרום. מקפלים את הסירופ שנותר לקרם שנותר;החלק העליון של העוגה. מקררים לילה.
מקשטים בשקדים קלויים. מקררים שאריות.