קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל

מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל
מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, עוגות פאי עוגת זנגביל עם אגסים עלומים מייפל וקרם חמאה מייפל # ChristmasWeek, ו אגסים מייפל.

הוראות

1
סירופ מייפל מבשלים בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני נמוך עד מופחת 3/4 כוס, כ 7 דקות. מערבבים בקרם; לחזור ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף במלח. מסננים פודינג לקערה גדולה אחרת. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל 149°. מערבבים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס קל בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים סירופ לתוך 9 1/4x5 1/4x3 אינץ ' מחבת כיכר מתכת, הטיית מחבת בזהירות לצדדים המעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
בואו לעמוד 10 דקות.
7
יוצקים פודינג למחבת עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים מחבת כיכר במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
הוסף מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא חצי למעלה הצדדים של מחבת כיכר. מכסים את המחבת צלייה בנייר כסף. לסכל פירס בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים פלאן 1 שעה 45 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל 163°. לחשוף ולאפות עד פלאן מוגדר סביב הקצוות אבל המרכז זז מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר פלאן ממים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
העברה ל rack; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה.
1
מחממים תנור ל 375°f. חמאה להמס במחבת גדולה כבדה ovenproof מעל חום בינוני גבוה. סדר אגסים, 1 צד לחתוך למטה, במחבת. מבשלים עד חום, על 4 דקות. הפעל על הצד השני לחתוך לבשל עד חום, על 4 דקות יותר. מערבבים בסירופ מייפל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בתנור ואופים עד אגסים רכים, כ 25 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להקציף קרם fraîche ומלח לרוטב במחבת. החזר אגסים למחבת וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הפעל סכין חדה סביב קצה פלאן כדי לשחרר. הפוך פלאן על מגש. הקיפו באגסים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הפרדור Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo