קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי אוכמניות-כתום-פקאן

מילוי אוכמניות-כתום-פקאן
אם יש לך שפשף מרווה, חלקים כתומים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שליו צלוי עם מילוי אוכמניות-כתום-פקאן, מילוי פקאן חמוציות, ו פקאן חמוציות מלית עם נקניק.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני; מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים עד הבצל רך. מערבבים בפקאנים ואת הבא 3 מרכיבים; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים חתיכות לחם ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה, ומוסיפים לתערובת חמוציות, ערבוב עד תערובת משולבת. מערבבים ביצה ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה