מילוי היפי שמח
שמח היפי מלית דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך הל טחון, חמאה, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: שדון שמח, עוגיות שדון שמחות, ו Mich שמח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את הדלעת ואת גרעיני החמניות על תבנית אפייה. טוסט הזרעים בתנור עד שחום קל וריחני, על 5 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, הל, טימין, פטרוזיליה ועלי דפנה לחמאה ומבשלים עד שהירקות רכים; מסירים את עלי המפרץ.
לזרוק יחד את הזרעים קלויים, לחם, דגנים, חמוציות, תערובת ירקות בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מוסיפים את מלאי הירקות בהדרגה עד התערובת לחה, אבל לא רגשני.
העברת תערובת לתבשיל משומן קלות.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה, כ -30 דקות.