מילוי לחם כפרי
מילוי לחם כפרי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: מילוי לחם כפרי, לחם כפרי ממולא בגבינת עיזים, כרוב ובייקון, ו לחם כפרי ממולא בשר חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים מיובשים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את הלחם לקוביות גדולות ומורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה. להשאיר אותם חשפו לילה כדי לקבל מעופש.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם 1 כף מהחמאה.
שמים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות. כשהוא נמס מוסיפים את הפטריות, הסלרי והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שכל הירקות התרככו, 6 עד 8 דקות.
בקערה גדולה שלבו את הלחם, הירקות המבושלים וערמוני המים. לזרוק לשלב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עם מרק, פטרוזיליה, רוטב סויה ומיצי הדר. מקפלים לתערובת הלחם.
מפזרים מלח ופלפל. אם התערובת נראית יבשה מדי, הוסיפו עוד מרק או מעט מים.
מורחים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה. ניתן לכסות ולקרר למשך הלילה עד שתהיו מוכנים לאפייה.
תן לזה להגיע לטמפרטורת החדר תחילה.
מכסים את המחבת בנייר כסף ומכניסים לתנור במשך 20 עד 25 דקות. חושפים ומבשלים עד שהחלק העליון משחים, בערך 20 דקות נוספות.
תנו לנוח 5 דקות לפני ההגשה. שמור 1 כוס לשימוש אחר אם תרצה, כגון סיבוב 2 מתכון עוגת חג ההודיה.