מילוי פאי אפרסק מקפיא
מילוי עוגת אפרסק מקפיא יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה של Allrecipes יש 98 אוהדים. אם יש לך עמילן תירס, סוכר, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו עוגת אפרסק מקפיא מילוי שיטת הקפאת עוגה, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מקום אפרסקים פרוסים בקערה עם סוכר, עמילן תירס, טפיוקה, ואגוז מוסקט. לזרוק עד מצופה שווה וסוכר הוא בעיקר מומס.
מעבירים אפרסקים לצלחת פאי מרופדת רדיד 9 אינץ'. מכסים עם עוד חתיכת נייר להקפיא מיד כדי למנוע אפרסקים discoloring. לאחר קפוא מוצק, להסיר אפרסקים צלחת עוגה, עם נייר, ולהעביר תיק פלסטיק נעול רוכסן לשימוש מאוחר יותר. כאשר מוכן לשימוש, קו צלחת עוגה עם קרום מוכן ומניחים אפרסקים קפואים על גבי.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש על המדף התחתון במשך 20 דקות. חום נמוך יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עוד 30 עד 35 דקות,או עד התחמם לחלוטין.