מילוי פאי התפוחים של פאולה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מילוי פאי התפוחים של פאולה, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו פאי תפוחים של פאולה דין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח, קינמון ואגוז מוסקט בקערה קטנה. בקערה אחרת, מפזרים תפוחים עם מיץ וגלידת 1 לימון וזורקים. מערבבים בתערובת הסוכר כדי פרווה שווה את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חבילת Milk Duds
נייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
תניח בצד.
4
מרדדים בצק מקורר לתוך 2 עיגולים ולהשתמש 1 עגול לקו מחבת פאי 9 אינץ'. תרגיע את הסיבוב השני.
תלולית את תערובת התפוח והסוכר לתוך מחבת העוגה מרופדת בבצק. נקודה עם החמאה בקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
באמצעות חותך מאפה, לחתוך מספר זוגי של רצועות מן הנותרים התגלגל בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
להעביר כל רצועה אחרת לחלק העליון של העוגה ולארוג בסריג על ידי קיפול כל רצועה אחרת בחזרה על עצמו והנחת רצועה אחרת בניצב. מקפלים את הרצועות בחזרה על פני וחוזרים עד שהושלם.
8
מברשת את החלק העליון של העוגה עם ביצה לשטוף ומפזרים קינמון וסוכר. לקצץ את הבצק התלוי ואת הקצוות crimp.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים את העוגה עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
תן מנוחה 20 דקות לפני חיתוך.
11
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
הוסף את קיצור לשבור אותו עם הידיים שלך כמו שאתה מתחיל מעיל את כל זה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
13
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
14
מוסיפים את מי הקרח, קצת בכל פעם, עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. להביא את הבצק יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
15
כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק וצינה במקרר במשך כ 30 דקות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.