מילוי פאי התפוחים של פאולה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מילוי פאי התפוחים של פאולה, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו פאי תפוחים של פאולה דין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח, קינמון ואגוז מוסקט בקערה קטנה. בקערה אחרת, מפזרים תפוחים עם מיץ וגלידת 1 לימון וזורקים. מערבבים בתערובת הסוכר כדי פרווה שווה את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תלולית את תערובת התפוח והסוכר לתוך מחבת העוגה מרופדת בבצק. נקודה עם החמאה בקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
באמצעות חותך מאפה, לחתוך מספר זוגי של רצועות מן הנותרים התגלגל בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
להעביר כל רצועה אחרת לחלק העליון של העוגה ולארוג בסריג על ידי קיפול כל רצועה אחרת בחזרה על עצמו והנחת רצועה אחרת בניצב. מקפלים את הרצועות בחזרה על פני וחוזרים עד שהושלם.
8
מברשת את החלק העליון של העוגה עם ביצה לשטוף ומפזרים קינמון וסוכר. לקצץ את הבצק התלוי ואת הקצוות crimp.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים את העוגה עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק וצינה במקרר במשך כ 30 דקות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.