מילוי פאי תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו למלא פאי תפוחים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון בבקבוקים, תפוחי טארט, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מילוי פאי תפוחים ביתי קל, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון; מניחים בצד. בתנור הולנדי על אש בינונית, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט.
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תפוחים; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עד שהתפוחים רכים, בערך 6-8 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
מצקת לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2-ב. מרחב הראש. מגניב בטמפרטורת החדר לא יותר מ 1-1 / 2 שעות. לאטום ולהקפיא; לאחסן עד 12 חודשים.