קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מילוי פאי תפוחים

מילוי פאי תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו למלא פאי תפוחים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון בבקבוקים, תפוחי טארט, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מילוי פאי תפוחים ביתי קל, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון; מניחים בצד. בתנור הולנדי על אש בינונית, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים תפוחים; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עד שהתפוחים רכים, בערך 6-8 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מצקת לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2-ב. מרחב הראש. מגניב בטמפרטורת החדר לא יותר מ 1-1 / 2 שעות. לאטום ולהקפיא; לאחסן עד 12 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת