מילוי של שלושה בצל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עשבי תיבול ובצל מלית, חזיר, Gruyère, ומילוי בצל, ו תפוח ובצל מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת אפייה רדודה מורחים לחם בשכבה אחת ואופים באמצע התנור, מתערבבים מדי פעם, עד לזהב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעבירים לחם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה של כרישה לשטוף מים ולנקז על ידי הרמת כרישה ממים למסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
במחבת גדולה וכבדה לבשל כרישה, בצל אדום, שאלוט, סלרי, שום, ועשבי תיבול עם מלח ופלפל לטעום חמאה ושמן על חום מתון, ערבוב, עד תערובת בצל מתרכך, על 10 דקות.