מיליון דולר פקאן ברים
מיליון דולר פקאן ברים לוקח כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 373 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, שבבי שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מיליון דולר ברים, מיליון דולר ספגטי, ו מיליון דולר ספגטי.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מוסיפים תערובת עוגה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים שיבולת שועל. לחץ 3 כוסות על החלק התחתון של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, שלבו חלב וצ ' יפס. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 2 דקות; מערבבים. מבשלים 1 עד 2-1/2 דקות יותר או עד שהצ ' יפס נמס, תוך ערבוב כל 30 שניות. מערבבים פנימה חמאה ווניל עד להמסה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מפוררים את תערובת שיבולת השועל שנותרה; מפזרים מעל.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שהציפוי מזהיב. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נברן דמה קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.