גשו לסופר וקנו מחית דלעת, ביצה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425°
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
2
מרדדים את קרום העוגה, לחתוך לרצועות דקות. טוויסט 2 רצועות בכל פעם, מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כף רמה מלח ים דק
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
3
מניחים על קלף מצופה מחבת ומפזרים קינמון וסוכר
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
אופים 6-7 דקות. מגניב על מתלה תיל. בבלנדר לשלב דלעת, חלב, וניל, תבלין וסוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
משחה אדומה, צהובה וירוקה או צבע מאכל נוזלי
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
עצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
רוטב פונזו מוכן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים גלידה ומערבבים עד לשלב טוב וחלק. (להוסיף עוד חלב אם עבה מדי)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופ
עצות מאפה-#5 עגול ו
6
יוצקים זכוכית, לשרת עם קשיות קרום עוגה (אני מפורר כמה קרום עוגה על גבי גם כן)