מיני אמפנדס עוף
Mini Chicken Empanadas הוא מאכל שמגיש 30. תמורת 22 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 47 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם גבינת ג'ק קולבי-מנטריי, פלפל, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. נסו אמפנדה דה פולו (אמפנדה עוף בוליביאני מטוגן), אמפנדה דה פולו (אמפנדה עוף בוליביאני מטוגן), ומיני אמפנדס חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל עלה בצק לעיגול בגודל 15 אינץ'.
חותכים עם 3-in מקומח. חותכן ביסקוויטים עגול.
מניחים כ-1 כפית מילוי על חצי אחד של כל עיגול. מרטיבים את שולי המאפה במים. מקפלים את המאפה על המילוי. לחץ על הקצוות במזלג כדי לאטום.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת.
אופים ב-400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Taittinger Collection מאת Sebastiao Salgado. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-320 דולר.
![אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין של היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.