קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

מיני בקר וולינגטון

מיני בקר וולינגטון
מיני בקר וולינגטון דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 230 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פילה בקר, שאלוט, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. נסו מיני בקר וולינגטון, מיני בקר וולינגטון, ו מיני בקר וולינגטון עם גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. טפחו על הבקר יבש במגבת נייר ותבלו את כל הצדדים במלח ופלפל. צורבים במהירות את הבקר מ -2 צדדים רק עד להזהבה עמוקה, כ -4 דקות בסך הכל; אל תבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לצלחת להתקרר.
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים ומשחררים נוזלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את שאלוט וממשיכים לבשל עד תערובת פטריות מתייבש, הוא חום זהוב שאלוט רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מסירים מהאש ומצננים.
7
מחממים לתנור ל -400 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה או מחצלת אפייה מסיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
על משטח עבודה, רול 1 גיליון של בצק עלים למלבן 10 על ידי 14 אינץ'. לשים תלוליות בגודל כפית של תערובת פטריות על המאפה, באופן שווה ריווח אותם 4 שורות של
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מעל תלולית הפטריות עם חתיכת בקר, צרובה כלפי מעלה. בעזרת סכין חדה חותכים את המאפה לריבועים אחידים סביב הבשר והפטריות. עבודה 1 בכל פעם, למשוך 2 צדדים מנוגדים של מאפה מעל כל חתיכת בשר, ואז לקפל את הקצוות מעל הדף כדי להפוך את החבילה. הפוך וסדר את המנות בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה ולחץ אותן קלות כדי לאטום את המאפה. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר, הפטריות והמאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אופים את הוולינגטונים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוציאים מהתנור לפלטת הגשה ומניחים להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות