קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

מיני בקר וולינגטון

מיני בקר וולינגטון
מיני בקר וולינגטון דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 230 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פילה בקר, שאלוט, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. נסו מיני בקר וולינגטון, מיני בקר וולינגטון, ו מיני בקר וולינגטון עם גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. טפחו על הבקר יבש במגבת נייר ותבלו את כל הצדדים במלח ופלפל. צורבים במהירות את הבקר מ -2 צדדים רק עד להזהבה עמוקה, כ -4 דקות בסך הכל; אל תבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מעבירים לצלחת להתקרר.
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים ומשחררים נוזלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את שאלוט וממשיכים לבשל עד תערובת פטריות מתייבש, הוא חום זהוב שאלוט רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
מסירים מהאש ומצננים.
7
מחממים לתנור ל -400 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה או מחצלת אפייה מסיליקון.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
על משטח עבודה, רול 1 גיליון של בצק עלים למלבן 10 על ידי 14 אינץ'. לשים תלוליות בגודל כפית של תערובת פטריות על המאפה, באופן שווה ריווח אותם 4 שורות של
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעל תלולית הפטריות עם חתיכת בקר, צרובה כלפי מעלה. בעזרת סכין חדה חותכים את המאפה לריבועים אחידים סביב הבשר והפטריות. עבודה 1 בכל פעם, למשוך 2 צדדים מנוגדים של מאפה מעל כל חתיכת בשר, ואז לקפל את הקצוות מעל הדף כדי להפוך את החבילה. הפוך וסדר את המנות בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה ולחץ אותן קלות כדי לאטום את המאפה. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר, הפטריות והמאפה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
אופים את הוולינגטונים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
מוציאים מהתנור לפלטת הגשה ומניחים להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי