מיני דלעת כיכרות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מיני דלעת Chocolate Chip. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 24 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שוקולד צ'יפס בננה מיני כיכרות, חמאת בוטנים בננה שוקולד צ'יפס לחם {מיני כיכרות לחם!}, ו כיכרות דלעת מיני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 4 עד 6 (5x3 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, מערבבים סוכר, שמן, ביצים, דלעת ומים עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים תערובת ביצים למרכיבים יבשים; מערבבים רק עד לחלחל. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
גלישת כיכרות בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים. כדי לשרת, לחתוך כל כיכר ל 6 עד 8 פרוסות.