קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת
המתכון מיני וניל שעועית צהוב קאפקייקס עם ציפוי שוקולד שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלמונים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי וניל שעועית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 350 F. מלא מיני מאפין פחים עם מצעים cupcake ולרסס את ספינות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח 1/2 כוסות סוכר קנה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא יחד את החמאה המומסת, חלב חמאה, שמן, תמצית וניל, זרעי וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה נקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, על 30 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות רק טופס, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר לקערה נפרדת ולהניח בצד. שטוף את הקערה והתייבש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הערבוב הריקה. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה עם מצורף whisk, בהדרגה לשפוך את תערובת החמאה ומערבבים עד כמעט משולב (כמה פסים של קמח יבש יישאר), על 15 שניות. עצור את המיקסר וגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה לנצח עד חלקה במלואה incorporated, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר. לאחר מכן להוסיף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
ממלאים את ספינות פח מיני מאפין שלושה רבעים מלאים ואופים עד המשרד רק, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו מגניב, ולאחר מכן פרוסט עם ציפוי שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
11
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח למעבד מזון. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את סירופ התירס, וניל ואבקת אספרסו ומעבדים רק עד לשילוב, כ -10 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עוד פעם אחת, ולאחר מכן טפטוף בשוקולד. דופק עד הציפוי הוא שמנת, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר טהורקנה סוכר טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו מעובד הולנדיקקאו מעובד הולנדי3largesחלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר6largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפוליםאבקת אספרסואבקת אספרסו1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח1צביטהקמצוץ מלח ים משובחקמצוץ מלח ים משובח198פלפל האבנרושוקולד מריר למחצה, נמס ומקוררשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר142פלפל האבנרו1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט283פלפל האבנרו1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)3קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים