מיני טארט מסקרפונה תותים
טארט מסקרפונה מיני תות יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. לקינוח הזה יש 136 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש חומץ בלסמי, סוכר, תותים ובצק פיצה. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני טארט תפוחים מתובלים עם שוקולד , מיני סופגניות אפויות תותים טריות עם זיגוג תות-ליים , ו- Strawberry Shortcake w. מיני תות פופטארטס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ'
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בתבנית אפייה מסיליקון או בנייר אפייה.
בקערה קטנה מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת המלח. מערבבים לאיחוד ויוצקים כמחצית ממנו באופן שווה על משטח עבודה. בעזרת הידיים, לוחצים את הבצק לתוך הסוכר ומרדדים לדיסק שטוח, בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מפזרים את 1/2 הסוכר הנותר באופן שווה על חלקו העליון של הבצק ולוחצים עליו כמה פעמים כדי להידבק. בעזרת מערוך, מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/8 אינץ', הופכים ומתהפכים תוך כדי רידוד כדי לשלב את הסוכר בבצק וכדי למנוע הידבקות למשטח. בעזרת חותכן עגול בגודל 3 אינץ', חותכים 12 עיגולי בצק ומסדרים אותם על תבנית האפייה המרופדת.
מעבירים לתנור ואופים עד שהם פריכים וזהובים, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי את העיגולים הפריכים על התבנית.
בינתיים, יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה וסירופית, כ-4 דקות; זה עדיין צריך להתערבל במחבת. אם סמיך מדי, פשוט מוסיפים בערך כפית בלסמי, מערבבים ומורידים מהאש.
שמים את התותים בקערה קטנה ומפזרים עליהם 1 כף סוכר.
תנו להם לעמוד עד שהם עסיסיים, 5 עד 10 דקות. להרכבת הטארטים מורחים כ-2 כפיות מסקרפונה על כל עיגול בצק פריך בעזרת כף או מרית אופסט קטנה. בעזרת כף לנקז את כל הנוזלים העודפים, שים על גבי כל טארט ככף 1 של קוביות תותים.
מזלפים מעט סירופ בלסמי על הטארטים ומגישים מיד.
הערת הטבח: את שאריות הבצק המסוכר ניתן לזרוק עם קינמון ולאפות בתנור 400 מעלות F עד להשחמה ופריכה כפינוק לקטנטנים. שאריות תותים או סירופ בלסמי טעימים על גלידה!