קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מיני כריכי מועדון איטלקי

מיני כריכי מועדון איטלקי
מתכון מיני כריכים מועדון איטלקי יכול להתבצע בסביבות 33 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם מלח, פסטו קנוי, כיכרות עגולות לחם פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מיני קלאב עם קרפצ'יו סלמון ומייפל, מיני כריכים איטלקיים, ו איטלקי מיני תת כריכים עם תוצרת בית תת רוטב.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו את הביצים, השמנת, המלח והפלפל בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת טפלון בקוטר 6 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברישים את המחבת במעט חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 כוס מתערובת הביצים לתבנית, מסתחררים לציפוי תחתית התבנית באופן אחיד. מכסים ומבשלים עד קרפ ביצה מוגדר רק, על 1 דקה ו 30 שניות. הפוך את המחבת על צלחת, ואפשר לקרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור על הפעולה להכנת 4 קרפים בסך הכל, הברש את המחבת בחמאה מומסת לפי הצורך וערם קרפים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה וכבדה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים מחבת או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים את הפוקצ ' ה אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
מניחים את הפוקצ 'ה החתוכה כלפי מטה על המחבת ומבשלים עד שהפוקצ' ה מחוממת וזהובה בתחתית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מורחים את הפסטו על הצדדים הקלויים של כל פוקצ ' ה חצויה. מכסים את החצאים התחתונים של הפוקצ ' ה בקרפי הביצים, ההודו, הפרובולון והבייקון, מתחלקים באופן שווה. מכסים בחצאי הפוקצ ' ה העליונים, בצד הפסטו כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
חותכים את הכריך לטריזים בגודל ביס. מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.