מיני לחם סודה אגוז
מיני לחם סודה אגוז הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מיני לחם בייקון, בצל ואגוזים, לחם סודה אירי בודד, ו לחמים מיני רוזמרין.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קמח קל תבנית אפייה גדולה.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג היטב.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מערבבים אגוזים קלויים, קצוצים.
להקציף חלב חמאה, ביצה ומולסה בקערה קטנה להתמזג. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב עד צורות בצק בינוני מוצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק מגיע יחד, על 6 סיבובים. לשטח את הבצק לדיסק.
חתוך ל-6 טריזים. לעצב כל טריז לכדור.
מקום על גיליון מוכן, ריווח שווה זה מזה. לשטח כל אחד עד 3 אינץ ' עגול. באמצעות סכין חדה, לחתוך x רדוד בחלק העליון של כל סיבוב.
אופים לחמים עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.