מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מיני לחמניות וניל עם זיגוג וניל. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 277 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך ביצה, קורטוב של מלח, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מיני וניל שעועית ביסקוויטים, ביסקוויטים שקדים Oat עם זיגוג וניל מומלח, ו לחמניות עוגת תות עם זיגוג שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הלחמניות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לפצל את פולי הווניל בחצי לאורכו לגרד את כל וניל "קוויאר" בפנים. מערבבים את הקוויאר לתוך השמנת. להפריש במשך 15 דקות.
לנפות יחד את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח.
חותכים את החמאה הקרה לטפיחות, ולאחר מכן להשתמש חותך מאפה או שני סכינים לחתוך את החמאה לתוך הקמח. להמשיך עד התערובת דומה פירורים.
מערבבים את קרם וניל עם הביצה, ולאחר מכן לשלב עם תערובת הקמח. מערבבים בעדינות עם מזלג רק עד שהוא מגיע יחד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח ולחץ אותו קלות יחד עד שהוא יוצר מלבן מחוספס. (
התערובת תהיה די מתפוררת.) השתמש מערוך לגלגל לתוך מלבן על 12-by-7 אינץ 'ו 1/2-ל-3/4 אינץ' עבה. השתמש בידיים שלך כדי לעזור עם להרכיב במידת הצורך. ואז לחתוך את המלבן לתוך 12 ריבועים סימטריים / מלבנים. לאחר מכן, לחתוך כל ריבוע / מלבן בחצי באלכסון, כדי ליצור שני משולשים.
העברה לקלף או אפיית מחצלת מצופה גיליון עוגיות ואופים במשך 18 דקות, הסרת מהתנור רק לפני שהם מתחילים להפוך זהב. אפשר להתקרר במשך 15 דקות על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג: לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הקוויאר. מערבבים את הקוויאר לתוך החלב. להפריש במשך 15 דקות.
מערבבים את אבקת הסוכר והמלח עם חלב וניל, מוסיפים עוד אבקת סוכר או חלב במידת הצורך כדי לקבל את המרקם הנכון. מערבבים או להקציף עד חלקה לחלוטין.
אחד בכל פעם, בזהירות להטביע כל לחמניה מקורר בזיגוג, הופך אותו במידת הצורך.
העברה לנייר קלף או מתלה הקירור. אפשר את הזיגוג להגדיר לחלוטין, כשעה. ביסקוויטים יישארו כמה ימים אם מזוגגים.