קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מיני לחמניות פקאן דביקות

מיני לחמניות פקאן דביקות
מיני-לחמניות פקאן דביקות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: מיני פקאן לחמניות דביקות, לחמניות פקאן דביקות, ו לחמניות פקאן דביקות.

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק: חלב חם, שמן קנולה, ו 1/2 כוס סוכר בסיר גדול עד ממש לפני רותחים (אבל לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום והנח בצד כדי לקרר קצת עד חם / פושר.
3
מפזרים שמרים על החלק העליון של הנוזל, ולאחר מכן להוסיף 4 כוסות קמח. מערבבים לשלב, ואז לכסות את המחבת עם צלחת ולאפשר לעלות במשך 1 שעה. לאחר 1 שעה, מערבבים בקמח 1/2 כוס נוסף, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. במחבת נפרדת, להמיס 1 מקל של חמאה ולהוסיף אגוזי פקאן קצוצים, סירופ תירס, וניל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד. להמיס מקל נוסף 1 של חמאה. תניח בצד. כדי להפוך את הלחמניות, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מרדדים בצק לתוך מלבן 30 x 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
יוצקים על 1 מקל של חמאה מומסת, ואז מפזרים סוכר וקינמון באופן שווה על פני השטח. החל בקצה המרוחק, מגלגלים את הבצק לתוך גליל ארוך, מתגלגל לכיוונך. אתה תגמור עם גליל בצק באורך 30 אינץ'. עם סכין חדה, לחתוך לפרוסות דקות, בערך 1/2 אינץ ' עבה. כפית 1/2 עד 1 כפית של תערובת פקאן / חמאה / סירופ לתוך מיני מאפין פחיות. הגדר לחמניות פרוסות לתוך כל מאפין פח, לחיצה קלה כדי לאבטח אותם פקאן להלן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
אופים במשך 15-18 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מחבתות מהתנור ולאפשר להם להתקרר במחבת לפחות 20 דקות. הפוך בזהירות, כך רולס להתברר פקאן להישאר תקוע לתחתית (אשר עכשיו את צמרות!) אם פקאנים קטנים מקל בקופסאות, פשוט לחפור אותם עם כפית ולהחיל אותם לחמניות. אלה הם אלוהיים עם קפה בבוקר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף