מיני עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שמנת של טרטר, סוכר מגורען, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג רך, ו עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפין מיני או קו עם נייר.
בקערה גדולה, לטאטא יחד עוגה וקמח מאפה, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה וסודה לאפייה; להפריש.
בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד חלב חמאה, חמאה מומסת, ביצה, צביעת מזון וניל.
יוצקים מעל תערובת קמח ומקציפים עד חלקה היטב בשילוב. מחלקים את הבלילה בין כוסות המאפין מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד קיסם במרכז יוצא נקי.
הסר מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה.
ציפוי מרנג איטלקי: בסיר קטן, להביא סוכר ומים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר.
בואו להרתיח תערובת במשך 5 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בעוד פועם, להוסיף את סירופ סוכר חם בזרם יציב להכות במשך כ 5 דקות או עד פסגות נוקשות מבריק טופס. מקציפים בוניל.
כפור את העוגות ומפזרים פתיתי זהב או סוכר לפי הצורך.