מיני עוגות תפוחי אדמה בצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מיני עוגות תפוחי אדמה בצל מקורמל בצל. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תפוחי האדמה מזהב של בטי יוקון, חמאה, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), המבורגר מיני גבינה בקרמל בצל וכחול, ו בישול עם ממרחים רכים: בצל מקורמל ופיצות מיני תאנה.
הוראות
מניחים רדיד אפייה גביע בכל אחד 9 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בפרוסות בצל כדי מעיל עם חמאה. קוק חשף 10 דקות, תוך ערבוב כל 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מפזרים מלח. מבשלים 10 עד 15 דקות יותר, ערבוב כל 5 דקות, עד בצל הם חום זהוב.
הסר מחבת; מגניב מעט. קוצצים בצל.
בינתיים, בסיר 4 ליטר, מים חמים, חלב וחמאה לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים בתפוחי אדמה עד מעורבב היטב, ואז שוט עם מזלג עד חלקה.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. מערבבים בגבינה וקורנית קצוצה.
כפית על 3 כפות תערובת תפוחי אדמה בתחתית כל כוס מאפין. למעלה כל אחד עם כ 1 כף בצל.
מקום שנותר תערובת תפוחי אדמה בשקית לקשט מצויד #1a או טיפ הרצוי. שאריות תפוחי אדמה בצינור על קאפקייקס.
אופים 10 עד 15 דקות או עד צמרות משחימים קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.