קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מיני פאי דובדבנים

מיני פאי דובדבנים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מיני פאי דובדבנים, מיני פאי דובדבנים, ו מיני פאי דובדבנים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
עבור המילוי: בסיר, לשלב את הדובדבנים מגולענים ו 1 כוס מים על אש בינונית נמוכה במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. באמצעות מקצף, לסובב את החומרים יחד, לוודא כי אין שום גושים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את תערובת הסוכר-קורנפלור וגרידת לימון לדובדבנים. מבשלים את תערובת הדובדבן עד שזה מגיע לרתיחה מתגלגלת. לבשל 1 דקה יותר, עד מעובה. אפשר למילוי הדובדבן להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ספריי 24 כוס מיני מאפין פח או 2 (12 כוס) מיני מאפין פחיות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגלגלים את דיסקי הבצק החוצה לתוך סיבובים 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין היטב. עם עוגייה עגולה 1 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק התגלגל הראשון. עם עוגייה עגולה 2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק השני התגלגל החוצה. אתה צריך להיות בסך הכל 24 (1 1/2 אינץ') סיבובים 24 (2 אינץ') עבור התאמת קרום העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
בעדינות להתאים את עיגול בצק 2 אינץ לתוך החלק התחתון של פח מאפין מיני מוכן. הקפד ללטף את התחתית ואת עודף מגיע בצדדים. כף על 1 כף גדושה מקורר עוגה מילוי לתוך כל כוס מצופה קרום. להתאים את החלק העליון של כל פאי מיני עם 1 1/2 אינץ ' בצק עגול, דוחף בעדינות איטום את הקרום התחתון ואת הקרום העליון על ידי לחיצה על הקצוות יחד עם מזלג. עם סכין חיתוך חדה, לעשות 3 חתכים קטנים על הקרום העליון, כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 12 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר מן הפח מאפין.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן