מיני פאי דובדבנים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מיני פאי דובדבנים, מיני פאי דובדבנים, ו מיני פאי דובדבנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות.
הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
עבור המילוי: בסיר, לשלב את הדובדבנים מגולענים ו 1 כוס מים על אש בינונית נמוכה במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. באמצעות מקצף, לסובב את החומרים יחד, לוודא כי אין שום גושים בקורנפלור.
מוסיפים את תערובת הסוכר-קורנפלור וגרידת לימון לדובדבנים. מבשלים את תערובת הדובדבן עד שזה מגיע לרתיחה מתגלגלת. לבשל 1 דקה יותר, עד מעובה. אפשר למילוי הדובדבן להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את הקרום.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ספריי 24 כוס מיני מאפין פח או 2 (12 כוס) מיני מאפין פחיות עם ספריי בישול.
מגלגלים את דיסקי הבצק החוצה לתוך סיבובים 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין היטב. עם עוגייה עגולה 1 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק התגלגל הראשון. עם עוגייה עגולה 2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק השני התגלגל החוצה. אתה צריך להיות בסך הכל 24 (1 1/2 אינץ') סיבובים 24 (2 אינץ') עבור התאמת קרום העליון והתחתון.
בעדינות להתאים את עיגול בצק 2 אינץ לתוך החלק התחתון של פח מאפין מיני מוכן. הקפד ללטף את התחתית ואת עודף מגיע בצדדים. כף על 1 כף גדושה מקורר עוגה מילוי לתוך כל כוס מצופה קרום. להתאים את החלק העליון של כל פאי מיני עם 1 1/2 אינץ ' בצק עגול, דוחף בעדינות איטום את הקרום התחתון ואת הקרום העליון על ידי לחיצה על הקצוות יחד עם מזלג. עם סכין חיתוך חדה, לעשות 3 חתכים קטנים על הקרום העליון, כדי לאפשר את האדים לברוח.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 12 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר מן הפח מאפין.