מיני צ'ורוס
המתכון מיני Churros יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה. מתאים ל-70 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מים, רוטב שוקולד חם, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו מיני צ'ורוס מאובק קינמון, מיני צ'ורוס עם שוקולד חם Dulce de Leche, ו מיני צ'ורוס תפוחים קלויים עם קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 3/4 אינץ ' שמן 204° ב רחב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר כבד מעל חום גבוה (שמן יהיה רק מתחיל לעשן). ירידה ב zest (שמן יהיה בועה נמרצת) ומטגנים עד השחמה, על 1 דקה.
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, מכוסה.
להוסיף 2 כפיות שמן זית ולהסיר מחום. מיד להוסיף קמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד בשילוב (התערובת תהיה נוקשה ולא חלקה מאוד). מלא churro-maker עם קצת בצק חם לעטוף מגבת מטבח סביב מיכל churro-maker.
הפעל ידית בורג של churro-maker עד הבצק עולה מפתיחת כוכב. מחזיק פתיחה כ -2 סנטימטרים מעל מגש, להפוך את הידית כדי לסחוט שורות ארוכות של בצק על קלף.
קווי חיתוך לחתיכות 3 אינץ ' עם מזמרה במטבח. חזור עם הבצק שנותר, כולל כל שאריות.
צ ' ורוס מטגנים, 10 עד 12 בכל פעם, פונים מדי פעם, עד הזהב אבל עדיין מעט לח במרכז, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
ניקוז על מגבות נייר. להחזיר שמן 400°f בין קבוצות.
רול צ ' ורוס חם בסוכר ומגישים עם רוטב שוקולד חם אם תרצה.
* Churros ניתן צנרת, אבל לא מטוגן, 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד, או 1 שבוע קדימה וקפוא (תחילה על גיליונות אפייה, ולאחר מכן מאוחסן בשקיות sealable); להפשיר 30 דקות לפני הטיגון.* כדי להפוך את רוטב שוקולד, להביא 1/2 כוס שמנת כבדה לרתיחה ולהסיר מחום, ולאחר מכן מערבבים 3 1/2 אונקיות קצוצים דק שוקולד מריר עד חלקה.