מיני קרקרים גבינה
מיני קרקרים גבינה הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, מרק בצל צרפתי עם טוסטים מיני Gruyère (aka גבינה בגריל מיני) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק הן קמחים, אבקת אפייה, מלח, גבינה קאיין עד מעורב.
מוסיפים חמאה; דופק עד מתפורר תערובת דומה מרקם של אפונה קטנה, על 10 שניות. מקציפים חלמון עם 1/4 כוס מים קרים; להוסיף למעבד. דופק כמה פעמים עד הבצק מתחיל לבוא יחד, כ -20 שניות. הבצק לא צריך להיות דביק, אבל צריך רק להחזיק יחד. דופק בכמה טיפות של מים קרים, במידת הצורך.
העברה למשטח עבודה מקומח קלות; להתאסף לכדור. מחלקים את הבצק לשניים, משטחים כל אחד למלבן בגודל 4 על 5 אינץ ' ועוטפים אותו בפלסטיק. צ ' יל לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
בואו לרכך מעט לפני מתגלגל.
מחממים תנור ל 204°. קמח קל גיליון קלף. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, לגלגל בצק על קלף לתוך גיליון 1/8 אינץ 'עבה, על 8 על ידי 12 אינץ'. להחליק בעדינות קלף על תבנית אפייה. באמצעות גלגל מאפה או סכין חדה, לחתוך בצק לריבועים 1 1/4 אינץ', זמירה והשלכת קצוות לא אחידים, אם תרצה בכך. תדקור כל ריבוע במזלג.
אופים עד קרקרים הם משחימים קלות סביב הקצוות ומיובשים במרכז, על 12 דקות. עם סכין קטנה וחדה, לחתוך מחדש כל קרקרים שאפו יחד.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה תיל, ואז בזהירות לפרק את כל ריבועים כי הם תקועים יחד. חזור עם הבצק שנותר. לאחסן במיכל אטום.