מיניאטורות חמאת בוטנים וריבה פשטידות
מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, בוטנים קלויים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו חמאת בוטנים וריבה בייבי סריג פשטידות, פינוקי חמאת בוטנים מיניאטוריים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים מיניאטורית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 3/4 כוסות חלב בסיר גדול על חום בינוני עד חם אבל לא רותח.
לטאטא את הסוכר מגורען, קורנפלור ומלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/4 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב המחומם. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 4 עד 6 דקות.
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
מעבירים לקערה להתקרר מעט, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר.
בינתיים, מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה או מגש גדול.
מניחים 2 כפיות של ריבת פירות על החלק התחתון של כל קרום עוגה. להחליק מעט עם החלק האחורי של כף או מרית קיזוז קטן. באופן שווה לחלק את פודינג מקורר מעט בין קרום העוגה. השתמש בחלק האחורי של כף או מרית קיזוז קטן כדי להפיץ את הפודינג לקצוות של קרום העוגה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של כל עוגה וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד עד פסגות בינוניות עד נוקשות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
כדי להרכיב, לטאטא את ריבת פירות הנותרים עם 2 כפיות מים עד חלקה.
מניחים מנה של קצפת על גבי כל עוגה, תוך שימוש בחלק האחורי של כף כדי ליצור באר קטנה במרכז הקצפת. כפית כמות קטנה של ג ' לי לתוך הבאר ומקשטים עם כמה בוטנים קלויים.