קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

מיניאטורות חמאת בוטנים וריבה פשטידות

מיניאטורות חמאת בוטנים וריבה פשטידות
מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, בוטנים קלויים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו חמאת בוטנים וריבה בייבי סריג פשטידות, פינוקי חמאת בוטנים מיניאטוריים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים מיניאטורית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 3/4 כוסות חלב בסיר גדול על חום בינוני עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא את הסוכר מגורען, קורנפלור ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/4 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב המחומם. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מעבירים לקערה להתקרר מעט, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בינתיים, מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה או מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים 2 כפיות של ריבת פירות על החלק התחתון של כל קרום עוגה. להחליק מעט עם החלק האחורי של כף או מרית קיזוז קטן. באופן שווה לחלק את פודינג מקורר מעט בין קרום העוגה. השתמש בחלק האחורי של כף או מרית קיזוז קטן כדי להפיץ את הפודינג לקצוות של קרום העוגה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של כל עוגה וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד עד פסגות בינוניות עד נוקשות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
כדי להרכיב, לטאטא את ריבת פירות הנותרים עם 2 כפיות מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים מנה של קצפת על גבי כל עוגה, תוך שימוש בחלק האחורי של כף כדי ליצור באר קטנה במרכז הקצפת. כפית כמות קטנה של ג ' לי לתוך הבאר ומקשטים עם כמה בוטנים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלוייםבוטנים קלויים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')