מיניאטורות ריקוטה טארטס: Tartellette di ריקוטה
טארטלט די ריקוטה (tartellette di Ricotta) מיניאטורי עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, גרידת לימון, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: חביתות מיניאטורות עם ריקוטה, Courgette, ham & ricotta טארטס, ו עוגות ריקוטה לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יוצקים את החלב לסיר קטן ומוסיפים את גרידת הלימון. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
בקערה של תערובת לעמוד חשמלי מצויד עם משוט, לשלב את חלמונים ביצה 2 כפות סוכר. לנצח עד רך צהוב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת החלב בסיר. להחזיר את הסיר לחום ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת היא הומוגנית.
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הקרם מן הסיר ואת הצימוקים, וממשיכים לערבב עם כף עץ עד הומוגנית. תניח בצד.
השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק מאפה עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה. השתמש בחמאה כדי לשמן קלות 12 מחבתות טארט מיניאטורות. עם 3 1/2 עד 4 אינץ ' חותך מאפה עגול, לחתוך את הבצק לתוך 12 עיגולים בגודל שווה בעדינות להניח את הבצק לתוך מחבתות טארט מוכן, לוודא כי הבצק שוכב סומק על הקרקעית והצדדים. עיוורים אופים את הבצק: מניחים ריבועים קטנים של נייר קלף בכל מחבת טארט, למעלה עם שעועית יבשה, מניחים את המחבתות על תבנית אפייה גדולה ואופים עד לחום זהוב, כ -15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני חלוקת מילוי ריקוטה באופן שווה בין קרום טארט.
בקערה גדולה, לשלב יין, מים ושמרים ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.