קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיניאטורות ריקוטה טארטס: Tartellette di ריקוטה

מיניאטורות ריקוטה טארטס: Tartellette di ריקוטה
טארטלט די ריקוטה (tartellette di Ricotta) מיניאטורי עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, גרידת לימון, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: חביתות מיניאטורות עם ריקוטה, Courgette, ham & ricotta טארטס, ו עוגות ריקוטה לימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים את החלב לסיר קטן ומוסיפים את גרידת הלימון. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
בקערה של תערובת לעמוד חשמלי מצויד עם משוט, לשלב את חלמונים ביצה 2 כפות סוכר. לנצח עד רך צהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת החלב בסיר. להחזיר את הסיר לחום ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום.
7
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מוסיפים את הקרם מן הסיר ואת הצימוקים, וממשיכים לערבב עם כף עץ עד הומוגנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק מאפה עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה. השתמש בחמאה כדי לשמן קלות 12 מחבתות טארט מיניאטורות. עם 3 1/2 עד 4 אינץ ' חותך מאפה עגול, לחתוך את הבצק לתוך 12 עיגולים בגודל שווה בעדינות להניח את הבצק לתוך מחבתות טארט מוכן, לוודא כי הבצק שוכב סומק על הקרקעית והצדדים. עיוורים אופים את הבצק: מניחים ריבועים קטנים של נייר קלף בכל מחבת טארט, למעלה עם שעועית יבשה, מניחים את המחבתות על תבנית אפייה גדולה ואופים עד לחום זהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שעועית יבשהשעועית יבשה
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
חותך מאפיםחותך מאפים
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני חלוקת מילוי ריקוטה באופן שווה בין קרום טארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים בטמפרטורת החדר.
12
בקערה גדולה, לשלב יין, מים ושמרים ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דבשדבש
מלחמלח
14
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
15
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
16
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
17
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.