אם יש לך קישואים, תרד, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית במשך 1 דקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את היין הלבן ואת עלה דפנה, מביאים לרתיחה ומוסיפים את המים, העגבניות והשמנת הכבדה. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד שהפסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)