קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול

מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול
מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.88 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי אורגנו, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו המבורגרים דגים עם רוטב עשבי תיבול, דג קלוי עם רוטב עשבי תיבול קל, ו דג מטוגן ברוטב עשבי תיבול מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדגים מינסטרונה: מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הכרישה, הגזר, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את השעועית ואת מרק העוף. מבשלים עד שהמרק מתבשל והשעועית מחוממת, כ -5 דקות. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומוסיפים אותם למרק המבעבע. מבשלים עד שהדג מבושל, כ -7 דקות תלוי בעובי הדג. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
לרוטב העשבים: בזמן שהדג מתבשל, שלבו את הפטרוזיליה, האורגנו, השום וחומץ היין האדום במעבד מזון. דופק את המכונה עד עשבי תיבול הם כמעט להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב בזמן שהמכונה פועלת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
להגשה מצקת את המרק לקערות ומעליה כל מנה בכף מרוטב העשבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
7
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלקר פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -46 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.