מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול
מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.88 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי אורגנו, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו המבורגרים דגים עם רוטב עשבי תיבול, דג קלוי עם רוטב עשבי תיבול קל, ו דג מטוגן ברוטב עשבי תיבול מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
לדגים מינסטרונה: מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הכרישה, הגזר, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת מרק העוף. מבשלים עד שהמרק מתבשל והשעועית מחוממת, כ -5 דקות. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומוסיפים אותם למרק המבעבע. מבשלים עד שהדג מבושל, כ -7 דקות תלוי בעובי הדג. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
לרוטב העשבים: בזמן שהדג מתבשל, שלבו את הפטרוזיליה, האורגנו, השום וחומץ היין האדום במעבד מזון. דופק את המכונה עד עשבי תיבול הם כמעט להדביק.
מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב בזמן שהמכונה פועלת. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מצקת את המרק לקערות ומעליה כל מנה בכף מרוטב העשבים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלקר פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -46 דולר לבקבוק.
![זינד-הומברכט קלקר פינו גרי]()
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.