המתכון החורף Minestrone יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סלרי, עגבניות משומר, כרוב סבוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Minestrone חורף, Minestrone חורף, ו Minestrone חורף.
הוראות
1
מבשלים פנצ ' טה, בצל, סלרי וגזר בשמן בסיר כבד רחב 7-9 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, תוך הכנת chard.
מרכיבים שתצטרך
2
לגזור נובעת מנייר וקוצצים גבעולים, שמירה על עלים. מערבבים סלק גבעולים לתוך תערובת פנצ ' טה עם שום, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם מאוד רך ולהתחיל להיצמד לתחתית הסיר, על 45 דקות בסך הכל. (להפריש עלים chard.)
מרכיבים שתצטרך
3
לדחוף ירקות לצד אחד של סיר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים רסק עגבניות לאזור נקי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל caramelize, כ 2 דקות. מערבבים להדביק ירקות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. (הדבק עשוי להיצמד לסיר, אבל לא נותן לו לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים עגבניות עם המיץ שלהם, לשבור אותם עם כף, ולאחר מכן להוסיף מים חמים (3 ליטרים), גירוד כל חתיכות חומות מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
6
להביא לרתיחה. מערבבים כרוב, escarole, וקליפה פרמזן. מבשלים, מכוסה, עד הירוקים הם מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
קוצצים גס עלי סלק ומערבבים למרק יחד עם שעועית. מבשלים, מכוסה חלקית, 10 דקות. להיפטר מרינד. מרק העונה עם מלח ופלפל. אם באמצעות ditalini, מערבבים רק לפני ההגשה.