מינסטרונה עם אפונה שחורה ושעועית כליות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות Minestrone עם אפונה שחור עיניים שעועית כליות בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך בזיליקום, פרמז'יאנו-רג' יאנו גבינה, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מינסטרונה עם אפונה שחורה ושעועית כליות, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו אפונה שחורה ושעועית ירוקה.
הוראות
מוסיפים את הפנצ ' טה, בצל, סלרי, שום וכרישה פרוסה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, עד הירקות מתרככים, 10 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד קמלה מעט, 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת המים; מביאים לרתיחה. לעטוף את הפטרוזיליה, עלה דפנה ותימין בחלק העליון כרישה שמור ומאובטח עם חוט מטבח.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד האפונה השחורות עיניים רכות, 45 דקות. זרוק את עשבי התיבול.
מוסיפים את שעועית הכליה ומבשלים במשך 10 דקות יותר.
בינתיים, בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. פרוס לרוחב פנה לטבעות 1/4 אינץ'.
במחבת nonstick, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את פנה בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הזהב, 5 דקות.
מסננים את טבעות פנה על מגבות נייר.
מערבבים את הפסטה ובזיליקום לתוך המרק. מצקת את המרק לקערות, מפזרים כל אחד עם 1 כף של הגבינה ומגישים.