אם יש לכם מרק עוף, רסק עגבניות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, סולה פיקטה, ו סול מונייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את החמאה עם השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את השום, גזר, סלרי ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים והכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים את המרק, שעועית, רסק עגבניות, ומלח ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד הירקות מכרזים, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הסוליה, פסטו ופלפל ומחזירים לרתיחה. מבשלים, נחשפים, עד הדג הוא פשוט עשה, על 1 עד 2 דקות יותר. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות ולהעביר יותר פסטו אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריט
סול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
7
חלופות דגים: אתה יכול להשתמש בכל חבר אחר של משפחת פלאונדר, כגון חול dab או פלוק, במקום הבלעדית. או לנסות דג מוצק, לבן, כגון בקלה, הליבוט, או monkfish. עבור דגים עבים אלה, להוסיף עוד דקה זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דג סנדל
Monkfish
הליבוט
סול
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
8
המלצת יין: יין לבן איטלקי בהיר יהיה מענג עם הירקות ופסטו. חפש את הבציר האחרון של פינו גריג ' יו מאזור אלטו הצפוני.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.