מינסטרונה פשוטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מינסטרונה פשוטה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 235 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מרק עוף, שן שום, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 65%. מתכונים דומים: מינסטרונה נקניק פשוט, פסטה מינסטרונה פשוטה ולבבית, ו מרק הירקות והמינסטרונה-לה בוליון דה לטסגומס ולה מינסטרונה.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבת נייר. בטפטופים הקפיצו נקניק, בצל ושום למשך 3 דקות. מערבבים פנימה את הגזר והסלרי. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות או עד שהנקניק משחימה קלות; מסננים.
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, מיץ העגבניות, הקישואים והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את השעועית והמקרוני; מחממים.
מפזרים גבינת פרמזן ובייקון.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב את מינסטרונה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.