המתכון Minestrone Ragout מעל Polentan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. אם יש לך תיבול, גזר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגאוט פטריות עם פולנטה, פולנטה-נקניק רגאוט, ו פולנטה עם ראגו ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החצילים ואת 8 המרכיבים הבאים (חצילים דרך שום), ומטוגנים במשך 5 דקות. מערבבים עגבניות, ומבשלים 3 דקות. מערבבים אורזו, תרד, בזיליקום, ומלח; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מניחים פולנטה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מטגנים במשך 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מגישים ראגו על פולנטה; מקשטים עם בזיליקום,אם תרצה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.