מיסו - פטריות חרוכות וסלט אורז שחור
אם יש לך כרוב סבוי, מירין, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. מתכונים דומים: ארוחות פשוטות: בקלה שחור עם פטריות ורוטב מיסו, מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה, ו הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור.
הוראות
להביא סיר בינוני גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האורז למים המלוחים הרותחים ומבשלים ללא מכסה עד למכרז, כ -35 דקות.
בינתיים, לארגן מתלה 6 עד 8 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו pre-heat broiler גבוה. בקערה, להקציף יחד את מיסו, 2 כפות מירין, וג ' ינג ' ר טרי. למרוח את הפטריות, העליון והתחתון, עם תערובת מיסו.
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ומטגנים עד מכרז חרוך, מפנה פעם אחת, כ 20 דקות בסך הכל. תניח בצד.
לטאטא יחד את חומץ האורז, מיץ ליים, רוטב סויה, הנותרים 1 כפית מירין, ושמן שומשום. תניח בצד.
לאחר האורז כבר בישול במשך 30 דקות, להוסיף את שעועית אדממה טרי. כאשר נשאר לאורז רק דקה אחת לבשל (הוא רותח במשך 34 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס. אם משתמשים edamame קפוא, להוסיף עם כרוב על סימן 34 דקות.
מסננים את האורז, אדממה וכרוב כולם יחד במסננת בסדר רשת.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם הרוטב, חלפיניו, כוסברה, זרעי שומשום.
מגישים את סלט האורז עם פטריות, פרוס עבה, יושב על גבי.