קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

מיסו - פטריות חרוכות וסלט אורז שחור

מיסו - פטריות חרוכות וסלט אורז שחור
אם יש לך כרוב סבוי, מירין, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. מתכונים דומים: ארוחות פשוטות: בקלה שחור עם פטריות ורוטב מיסו, מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה, ו הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור.

הוראות

1
להביא סיר בינוני גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האורז למים המלוחים הרותחים ומבשלים ללא מכסה עד למכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
בינתיים, לארגן מתלה 6 עד 8 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו pre-heat broiler גבוה. בקערה, להקציף יחד את מיסו, 2 כפות מירין, וג ' ינג ' ר טרי. למרוח את הפטריות, העליון והתחתון, עם תערובת מיסו.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ומטגנים עד מכרז חרוך, מפנה פעם אחת, כ 20 דקות בסך הכל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
לטאטא יחד את חומץ האורז, מיץ ליים, רוטב סויה, הנותרים 1 כפית מירין, ושמן שומשום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לאחר האורז כבר בישול במשך 30 דקות, להוסיף את שעועית אדממה טרי. כאשר נשאר לאורז רק דקה אחת לבשל (הוא רותח במשך 34 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס. אם משתמשים edamame קפוא, להוסיף עם כרוב על סימן 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מסננים את האורז, אדממה וכרוב כולם יחד במסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם הרוטב, חלפיניו, כוסברה, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים את סלט האורז עם פטריות, פרוס עבה, יושב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®