אם יש לך כרוב סבוי, מירין, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. מתכונים דומים: ארוחות פשוטות: בקלה שחור עם פטריות ורוטב מיסו, מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה, ו הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור.
הוראות
1
להביא סיר בינוני גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האורז למים המלוחים הרותחים ומבשלים ללא מכסה עד למכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
3
בינתיים, לארגן מתלה 6 עד 8 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו pre-heat broiler גבוה. בקערה, להקציף יחד את מיסו, 2 כפות מירין, וג ' ינג ' ר טרי. למרוח את הפטריות, העליון והתחתון, עם תערובת מיסו.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ומטגנים עד מכרז חרוך, מפנה פעם אחת, כ 20 דקות בסך הכל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
לטאטא יחד את חומץ האורז, מיץ ליים, רוטב סויה, הנותרים 1 כפית מירין, ושמן שומשום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לאחר האורז כבר בישול במשך 30 דקות, להוסיף את שעועית אדממה טרי. כאשר נשאר לאורז רק דקה אחת לבשל (הוא רותח במשך 34 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס. אם משתמשים edamame קפוא, להוסיף עם כרוב על סימן 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®
7
מסננים את האורז, אדממה וכרוב כולם יחד במסננת בסדר רשת.