קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות75
מגזין

מירוץ שף: שפמנון מצופה קמח תירס עם אורז עגבניות-קישואים וסלט צנון

מירוץ שף: שפמנון מצופה קמח תירס עם אורז עגבניות-קישואים וסלט צנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מירוץ שף: שפמנון מצופה קמח תירס עם אורז עגבניות קישואים וצנון סלט כרוב. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1541 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך כמון, צנוניות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.

הוראות

1
הפוך את האורז: להביא את המניה או מים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את האורז, החמאה והמלח. מכסים בחוזקה ולהסיר לחום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הסר מהחום. אפשר לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את הבצל מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן עד שמתחילים להתרכך, כ-3 דקות. מערבבים את העגבניות, כמון, פפריקה, ואבקת צ ' ילי. לטחון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות שחררו את המיצים שלהם, על 7 דקות.Fluff את האורז עם מזלג ולהעביר למחבת עם תערובת עגבניות. מערבבים לשלב. את החום, להוסיף את מיץ לימון וכוסברה. טעם לתיבול.הפוך את סלט הכרוב: לשלב את כל החומרים בקערה בינונית ערבוב. לזרוק עד incorporated. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח לפי הצורך.הפוך את הדגים: לארגן את פילה שפמנון בקערה רדודה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
יוצקים את חלב החמאה על הדג. להשרות במשך 10 דקות.מעיל מחבת ברזל יצוק עם שכבה נדיבה של שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
הסר את השפמנון מן החמאה לדלות אותו בקמח תירס משני הצדדים, מתנער כל עודף. כאשר המחבת מעשנת, מוסיפים את פילה שפמנון. מטגנים משני הצדדים עד חום זהוב מאוד פריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. כאשר שפמנון הוא מגניב מספיק כדי לגעת, לחתוך כל פילה לשניים pieces.To מגישים, מניחים שתי כוסות אורז על כל צלחת העליון עם שתי חתיכות של שפמנון. באמצעות כפית מחוררת ולהשאיר כמה שיותר מיץ בקערת הערבוב, לגרוף על כוס סלט כרוב על גבי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה וכמה צנונים פרוסים נוספים. תיהנו מיד!
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בררוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח11 כף אורגנו מיובש6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק1פיינט2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2פילהפילה שפמנון, עורות הוסרופילה שפמנון, עורות הוסרו1פיינטעגבניות שרי מגוון, לרבעיםעגבניות שרי מגוון, לרבעים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים או ציר עוףמים או ציר עוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1אוראו ממולאים כפוליםבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב ירוק קצוץ דקכרוב ירוק קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לימוןמיץ לימון1מיץ לימוןמיץ לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב סגול קצוץ דקכרוב סגול קצוץ דק6מגוון צנוניות, גזוז, חצוי דק פרוסמגוון צנוניות, גזוז, חצוי דק פרוס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארקנסו רייסארקנסו רייס1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםמלח, מחולקמלח, מחולק2שרימפס וורידיםמלחמלח1בצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםחומץ לבןחומץ לבן1כף. חומץ ביין אדוםקישואים, חתוכים לקוביותקישואים, חתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.