תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מירוץ שף: שפמנון מצופה קמח תירס עם אורז עגבניות קישואים וצנון סלט כרוב. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1541 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך כמון, צנוניות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
1
הפוך את האורז: להביא את המניה או מים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את האורז, החמאה והמלח. מכסים בחוזקה ולהסיר לחום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים 20 דקות.
הסר מהחום. אפשר לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את הבצל מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן עד שמתחילים להתרכך, כ-3 דקות. מערבבים את העגבניות, כמון, פפריקה, ואבקת צ ' ילי. לטחון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות שחררו את המיצים שלהם, על 7 דקות.Fluff את האורז עם מזלג ולהעביר למחבת עם תערובת עגבניות. מערבבים לשלב. את החום, להוסיף את מיץ לימון וכוסברה. טעם לתיבול.הפוך את סלט הכרוב: לשלב את כל החומרים בקערה בינונית ערבוב. לזרוק עד incorporated. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח לפי הצורך.הפוך את הדגים: לארגן את פילה שפמנון בקערה רדודה או צלחת אפייה.
יוצקים את חלב החמאה על הדג. להשרות במשך 10 דקות.מעיל מחבת ברזל יצוק עם שכבה נדיבה של שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
הסר את השפמנון מן החמאה לדלות אותו בקמח תירס משני הצדדים, מתנער כל עודף. כאשר המחבת מעשנת, מוסיפים את פילה שפמנון. מטגנים משני הצדדים עד חום זהוב מאוד פריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. כאשר שפמנון הוא מגניב מספיק כדי לגעת, לחתוך כל פילה לשניים pieces.To מגישים, מניחים שתי כוסות אורז על כל צלחת העליון עם שתי חתיכות של שפמנון. באמצעות כפית מחוררת ולהשאיר כמה שיותר מיץ בקערת הערבוב, לגרוף על כוס סלט כרוב על גבי הדגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.