מירליטונים במרינדה, ארטישוק ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Mirlitons במרינדה, ארטישוקים, ופלפלים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל קלוי, בזיליקום, לבבות ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פלפלים במרינדה, ארטישוק וזיתים, ארטישוק במרינדה, ו שרימפס-ארטישוק במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים לבבות ארטישוק, שומר נוזל בקערה גדולה.
מביאים מירליטונים ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי, ומרתיחים 45 עד 50 דקות או עד למכרז.
ניקוז ומגניב. פיל mirlitons.
חותכים חצי לאורכו; להסיר זרעים,אם תרצה.
חותכים חצאים mirliton לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
להקציף יחד נוזל שמורות, בזיליקום, ואת 5 החומרים הבאים.
להוסיף mirlitons, לבבות ארטישוק, פלפל; לזרוק היטב. מכסים ומקררים 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
* 6 סקווש צהוב גדול או קישואים יכול להיות sustituted.
חותכים חצי לאורכו; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 5 דקות או עד מכרז; לנקז, מגניב.