מחרוזות בטטה עם קטשופ סלק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 500 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. צ'יפס בטטה עם קטשופ סרירצ' ה, קטשופ עם צ'יפס בטטה רוזמרין, ו צ'יפס בטטה בגריל עם קטשופ סרירצ' ה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקטשופ: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. צולים את הסלק עד שהוא רך מאוד כשהוא מנוקב במזלג או שיפוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
תנו לסלק לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
4
חותכים את הסלק לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, שמן הזית, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. מעבדים עד שהתערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מעבירים את קטשופ הסלק לקערה קטנה. התאימו את התיבול עם עוד מלח ופלפל וקורט פלפל אנגלי, אם תרצו. (יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
למיתרי הבטטה: בעזרת מנדולינה או פורס וי חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בגודל גפרור בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ 'ורצוי לא יותר מ -4 עד 5 אינץ' (אם תפוחי האדמה מתחילים לטשטש, מניחים בקערה של מים קרים עד מוכן לשימוש). טפחו על רצועות תפוחי האדמה יבשות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את הקמח בקערה גדולה. בקבוצות מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה לקמח וזורקים לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את שמן הקנולה לסיר רחב וגדול. צרף מדחום טיגון עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מחממים את השמן בין 330 ל -350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, תוך שמירה על טמפרטורת השמן בין 320 ל -340 מעלות צלזיוס, 1 1/2 עד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או רחפן מסירים את מיתרי תפוחי האדמה ומסננים על מגבות נייר.