קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מיתרי בטטה עם קטשופ סלק

מיתרי בטטה עם קטשופ סלק
מחרוזות בטטה עם קטשופ סלק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 500 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. צ'יפס בטטה עם קטשופ סרירצ' ה, קטשופ עם צ'יפס בטטה רוזמרין, ו צ'יפס בטטה בגריל עם קטשופ סרירצ' ה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקטשופ: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. צולים את הסלק עד שהוא רך מאוד כשהוא מנוקב במזלג או שיפוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
תנו לסלק לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
חותכים את הסלק לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, שמן הזית, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. מעבדים עד שהתערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מעבירים את קטשופ הסלק לקערה קטנה. התאימו את התיבול עם עוד מלח ופלפל וקורט פלפל אנגלי, אם תרצו. (יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למיתרי הבטטה: בעזרת מנדולינה או פורס וי חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בגודל גפרור בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ 'ורצוי לא יותר מ -4 עד 5 אינץ' (אם תפוחי האדמה מתחילים לטשטש, מניחים בקערה של מים קרים עד מוכן לשימוש). טפחו על רצועות תפוחי האדמה יבשות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את הקמח בקערה גדולה. בקבוצות מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה לקמח וזורקים לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את שמן הקנולה לסיר רחב וגדול. צרף מדחום טיגון עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
מחממים את השמן בין 330 ל -350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, תוך שמירה על טמפרטורת השמן בין 320 ל -340 מעלות צלזיוס, 1 1/2 עד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או רחפן מסירים את מיתרי תפוחי האדמה ומסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
SkimmerSkimmer
11
מפזרים את תפוחי האדמה קלות עם מלח ותלולית על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
מגישים עם קטשופ הסלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל