מכונת לחם בריוש דובדבן מיובש
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 138 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מים, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-51 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם מכונת Brioche לחמניות, לחם שיפון עם חמוציות מיובשות ופקאנים קלויים (מכונת לחם), ו מכונת לחם לחמניות עגבניות מיובשות.
הוראות
למדוד בזהירות, הצבת כל החומרים למעט דובדבנים ביצה מוכה במחבת מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן.
בחר בצק / מחזור ידני. אין להשתמש במחזור עיכוב.
מוסיפים דובדבנים לאות הצפצוף או 5 עד 10 דקות לפני סיום מחזור הלישה האחרון.
הסר את הבצק מהמחבת, באמצעות ידיים מקורנות קלות. לכסות ולתת לנוח 10 דקות על משטח מקומח קלות.
גריז 12 כוסות מאפין גדולות, 3x1 1/2 אינץ'. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לכדור, באמצעות ידיים מקומטות.
חותכים 4 כדורים ל 3 חתיכות כל; להתגלגל לתוך כדורים קטנים.
מניחים 12 כדורים גדולים בכוסות מאפין. הפוך הזחה במרכז של כל כדור גדול עם אגודל.
מקום 1 כדור קטן בכל כניסה. מכסים ומקררים 2 שעות.
בואו לעלות מכוסה במקום חם 40 עד 45 דקות או עד כמעט כפול.
ביצה מוכה מברשת על לחמניות.
אופים 22 עד 26 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת.
מגישים חם, או מגניב על מתלה חוט.