מכונת לחם קלצונה
מכונת הלחם Calzone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2481 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, קמח לחם, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה, ו לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח ואבקת חלב במחבת של מכונת הלחם, בסדר הציע על ידי היצרן. בחר מחזור בצק. לאחר השלמת המחזור, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות.
בינתיים, נקניק חום במשך כ 8 עד 10 דקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
צור בצק לתוך 16 אינץ 'על ידי 10 מלבן אינץ'.
מעבירים לסדין משומן קלות, ורוטב פיצה כפית לאורך מרכז הבצק, ואחריו נקניק משחימים והגבינה. הפוך חתכים אלכסוניים 1 1/2 סנטימטרים זה מזה למטה כל צד ארוך של מלבן הבצק, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של המילוי. רצועות חתך צלב של בצק מעל מילוי וקצוות חותם עם מים.
מברשת העליון של קלצונה עם חמאה מומסת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.