קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות58
מגזין

מכונת לחם קלצונה

מכונת לחם קלצונה
מכונת הלחם Calzone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2481 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, קמח לחם, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה, ו לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח ואבקת חלב במחבת של מכונת הלחם, בסדר הציע על ידי היצרן. בחר מחזור בצק. לאחר השלמת המחזור, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, נקניק חום במשך כ 8 עד 10 דקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים עודף שומן ושמורה.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
צור בצק לתוך 16 אינץ 'על ידי 10 מלבן אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מעבירים לסדין משומן קלות, ורוטב פיצה כפית לאורך מרכז הבצק, ואחריו נקניק משחימים והגבינה. הפוך חתכים אלכסוניים 1 1/2 סנטימטרים זה מזה למטה כל צד ארוך של מלבן הבצק, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של המילוי. רצועות חתך צלב של בצק מעל מילוי וקצוות חותם עם מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
מברשת העליון של קלצונה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.