קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain
הקאנל 'ס דה בורדו של" מכסת הכאב " עשוי להיות המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1350 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Canelés דה בורדו, Canel? s, ו מיני וניל Caneles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, חמאה, מלח שעועית וניל (פוד) וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ואז מיד להסיר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים את הסוכר והקמח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מניחים את החלמונים בקערה נפרדת, ואז לשפוך על החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים בעדינות לשלב, ואז מוסיפים את הרום. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 48 שעות לפני השימוש, משאירים את שעועית הוניל בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דבש הדריםדבש הדרים
5
מחממים את התנור ל 400ºF (200ºC). כדי להכין תבניות נחושת חדשות, מברשת עם חמאה מומסת ושעוות דבורים ולשים בתנור במשך 1 שעה, ואז לתת מגניב. אם משתמשים בתבניות סיליקון, מניחים במקפיא במשך 1-2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425ºF (220ºC).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, משאיר פער 1/2 אינץ ' (1cm) בחלק העליון.
10
מניחים תבניות נחושת על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºC (200ºC) ומבשלים עוד 15-20 דקות. אם משתמשים בסיליקון, הגדר את התנור ל 475ºF (240ºC).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים במשך 25 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºF (200ºC) ואופים עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הקש על התבניות כדי לשחרר את canelés.
13
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט ולאכול בתוך כמה שעות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה