קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain
הקאנל 'ס דה בורדו של" מכסת הכאב " עשוי להיות המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1350 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Canelés דה בורדו, Canel? s, ו מיני וניל Caneles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, חמאה, מלח שעועית וניל (פוד) וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ואז מיד להסיר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים את הסוכר והקמח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים את החלמונים בקערה נפרדת, ואז לשפוך על החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים בעדינות לשלב, ואז מוסיפים את הרום. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 48 שעות לפני השימוש, משאירים את שעועית הוניל בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דבש הדריםדבש הדרים
5
מחממים את התנור ל 400ºF (200ºC). כדי להכין תבניות נחושת חדשות, מברשת עם חמאה מומסת ושעוות דבורים ולשים בתנור במשך 1 שעה, ואז לתת מגניב. אם משתמשים בתבניות סיליקון, מניחים במקפיא במשך 1-2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425ºF (220ºC).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, משאיר פער 1/2 אינץ ' (1cm) בחלק העליון.
10
מניחים תבניות נחושת על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºC (200ºC) ומבשלים עוד 15-20 דקות. אם משתמשים בסיליקון, הגדר את התנור ל 475ºF (240ºC).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים במשך 25 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºF (200ºC) ואופים עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הקש על התבניות כדי לשחרר את canelés.
13
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט ולאכול בתוך כמה שעות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה