קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מכרז עוף נאגטס

מכרז עוף נאגטס
נאגטס עוף במכרז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 201 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חלבון ביצה, חזה עוף, פירורי לחם מתובלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 54%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף רך לשניים, עוף רך לשניים, ו עטיפות מכרז עוף.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו פירורי לחם וגבינה. בקערה רדודה מקציפים את החלבון. טובלים נתחי עוף בחלבון ביצה, ואז מניחים בשקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
פירורי לחםפירורי לחם
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
מניחים בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-400 ניתנים לזיהוי למשך 12-15 דקות או עד שהם כבר לא ורודים, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט

ניתן לשלב נאגטס עוף עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוליבייה לפלייב פוליני-מונטרכט. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -54 דולר.
אוליבייה לפלייב פוליני-מונטראצ ' ט
אוליבייה לפלייב פוליני-מונטראצ ' ט
זהו יין מפואר בעל ניחוחות מובחנים מאוד: ממרח שקדים, שרכים, פירות אקזוטיים, פרחים לבנים עם חומציות דיסקרטית בחיך וגימור חלק וארוך ומרשים. היין הוא ויניפיקציה על פי העיקרון "קוב סוויד רונד", כלומר מיזוג של יינות ממגרשים שונים ומשלימים. בצירים האחרונים, 12 חבילות שונות בכינוי פוליני-מונטרכט כוללות את התערובת.