מלאי בסיסי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך גזר, פטרוזיליה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מניית עוף בסיסית, מניית עוף בסיסית, ו וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הבשר של עודף שומן, לשטוף, ולמקם בתוך סיר. מכסים בנדיבות עם מים קרים, מלח קל מאוד, לאט לאט להביא לרתיחה.
מוסיפים את כל שאר החומרים, מנמיכים את החום, ומבשלים 34 שעות, בהתאם לריכוז הרצוי של טעם. (Id מציע יותר מאשר פחות; עבור מרק קל יותר, מלאי מרוכז תמיד יכול להיות מדולל במהירות עם מים.) לרפרף את פני השטח של קצף ושומן כפי שהם מצטברים.
מוציאים מהתנור, מסננים דרך מסננת עדינה מאוד, ומקררים בין לילה. למחרת, לרפרף את השומן משטח מוצק. המניה לאחר מכן ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים או קפוא במשך כמה חודשים.
וריאציות: עם אותו כמויות של ירקות ותבלינים, בשר בקר, עגל, או ציר עוף ניתן להכין באמצעות כמויות הבאות של בשר ועצמות.
1 פאונד כל עצמות בקר (רצוי עצמות מח), שוק בשר בקר, וצלעות קצרות או זנב שור
1 קילו כל עצמות שוק עגל ושרירים או צוואר ושד של עגל, עצם בפנים ושומן הוסר
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;