מלאי בשר חום
מלאי בשר חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר, פלפל, זר garni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מניית בשר, עוף (או כל בשר אחר) מלאי, ו ציר עוף חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C).
מערבבים את עצמות הבשר, הבצל והגזר במחבת צלייה. צולים, הופכים את המרכיבים מדי פעם, כ -40 דקות, עד משחימים היטב.
מעבירים את העצמות, הבצל והגזר לסיר גדול, מוסיפים כל קישוטים ירקות, זר garni, ואת הגרגרים.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1in (2.5 ס " מ). מביאים לרתיחה על חום גבוה, ברפרוף את כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים 3-4 שעות, עד בטעם טוב.
מסננים את המניה לקערה גדולה.
בואו לעמוד 10 דקות, ואז לרפרף את השומן מפני השטח. השתמש באופן מיידי, או מגניב לחלוטין ומקרר או להקפיא.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;