מלאי בשר עשיר
מלאי בשר עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 628 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם מלח ים, גזר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 90%. נסו מהיר, עשיר בלחץ-סיר בקר, ציר עוף עשיר, ו מלאי טורקיה עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את השמן במחבת צלייה גדולה להגדיר מעל 2 מבערים.
מוסיפים את שנקי הבשר ומבשלים על אש מתונה עד רוחשות ושחומים קלות בצד 1, על 5 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 45 דקות, או עד שהבשר והעצמות מושחמים.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל וצולים במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהירקות משחימים קלות.
לגרד את הבשר, העצמות והירקות לתוך סיר. הגדר את המחבת צלייה מעל חום גבוה ולהוסיף 1 כוס המים. מבשלים, משפשפים את החתיכות השחומות, עד שהמחבת נקייה.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך הקומקום יחד עם 3 כוסות הנותרים 3 ליטרים של מים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 30 דקות, ברפרוף מדי פעם. להפחית את החום נמוך למדי, לכסות חלקית ומבשלים עד המניה בטעם עשיר מופחת 2 ליטרים, על 4 שעות. מתבלים במלח.
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה חסינת חום. מקררים עד שקר, לגרד את השומן ולהשליך. לפני השימוש, להרתיח את המניה עד מופחת 6 כוסות.
הפוך קדימה: המניה יכולה להיות בקירור במשך 1 שבוע או קפוא עד 2 חודשים.