קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

מלאי בשר עשיר

מלאי בשר עשיר
מלאי בשר עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 628 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם מלח ים, גזר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 90%. נסו מהיר, עשיר בלחץ-סיר בקר, ציר עוף עשיר, ו מלאי טורקיה עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחמם את השמן במחבת צלייה גדולה להגדיר מעל 2 מבערים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את שנקי הבשר ומבשלים על אש מתונה עד רוחשות ושחומים קלות בצד 1, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 45 דקות, או עד שהבשר והעצמות מושחמים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל וצולים במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהירקות משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לגרד את הבשר, העצמות והירקות לתוך סיר. הגדר את המחבת צלייה מעל חום גבוה ולהוסיף 1 כוס המים. מבשלים, משפשפים את החתיכות השחומות, עד שהמחבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
יוצקים את מיצי המחבת לתוך הקומקום יחד עם 3 כוסות הנותרים 3 ליטרים של מים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 30 דקות, ברפרוף מדי פעם. להפחית את החום נמוך למדי, לכסות חלקית ומבשלים עד המניה בטעם עשיר מופחת 2 ליטרים, על 4 שעות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה חסינת חום. מקררים עד שקר, לגרד את השומן ולהשליך. לפני השימוש, להרתיח את המניה עד מופחת 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הפוך קדימה: המניה יכולה להיות בקירור במשך 1 שבוע או קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה