מלאי קלפ מהמטבח האמריקאי של הירוקו
מלאי אצות מהמטבח האמריקאי של הירוקו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 0 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. וזה די גרוע. נסו סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו, צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה. לנגב את האצות עם מגבת מטבח לחה, נקייה כדי להסיר כל חול או זיהומים. אל תנגב את אבקת המאניט הלבנה.
מוסיפים את האצות לקערה (ייתכן שיהיה עליך לשבור את האצות לחתיכות כדי להתאים לקערה). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
הסר את האצות מהמים ושמורה להכנת מלאי שני. בקצות האצה הנפוחה תראה קצת נוטף של נוזל חלקלק. זהו סיבים בריאותיים, תזונתיים וחלק ממנו כבר מומס במלאי. אם חומר ירקרק דולף החוצה לתוך המים והוא מערפל את המניה, זה סימן שאתה משתמש אצות באיכות ירודה, כמו המניה מוכנה אצה באיכות טובה יהיה ברור במראה. במידת הצורך, מסננים את המניה דרך מסננת מצופה במגבת נייר לחה, חסון כדי להסיר כל זיהומים. המניה מוכנה לשימוש לאחר מכן, או שזה יכול להיות בקירור במשך 2 עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.