מלון גראפה סמיפרדו
Cantaloupe גראפה Semifreddo דורש בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרנדין, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. נסו Cantaloupe גראפה Semifreddo, גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו, ו חצי פרלין שקדים עם גראפה-משמשים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת כיכר עם ניילון נצמד, משאירה בליטה בכל קצה. מלון פירה עם 1/3 כוס סוכר, גראפה, גרנדין (אם משתמשים), ומלח בבלנדר עד חלקה.
להעביר קערה מתכת גדולה ומערבבים חלמונים. הגדר קערה על סיר של מים רותחים והכה עם מערבל עד חיוור, עבה, ומשולש נפח רושמים 77° על מדחום מיידי לקרוא, על 8 דקות.
הסר קערה מן סיר ולהגדיר באמבט קרח גדול. המשך להכות עד קר, על 6 דקות.
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך תערובת מלון בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים תערובת למחבת להקפיא, מכוסה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, עד המשרד, לפחות 5 שעות.לחשוף העליון ולהפוך semifreddo על צלחת.