קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מלון גראפה סמיפרדו

מלון גראפה סמיפרדו
Cantaloupe גראפה Semifreddo דורש בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרנדין, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. נסו Cantaloupe גראפה Semifreddo, גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו, ו חצי פרלין שקדים עם גראפה-משמשים שלוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת כיכר עם ניילון נצמד, משאירה בליטה בכל קצה. מלון פירה עם 1/3 כוס סוכר, גראפה, גרנדין (אם משתמשים), ומלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
גרפהגרפה
מלוןמלון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להעביר קערה מתכת גדולה ומערבבים חלמונים. הגדר קערה על סיר של מים רותחים והכה עם מערבל עד חיוור, עבה, ומשולש נפח רושמים 77° על מדחום מיידי לקרוא, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר קערה מן סיר ולהגדיר באמבט קרח גדול. המשך להכות עד קר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך תערובת מלון בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מלוןמלון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים תערובת למחבת להקפיא, מכוסה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, עד המשרד, לפחות 5 שעות.לחשוף העליון ולהפוך semifreddo על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
semifreddo שומר 1 שבוע.