מלח בסיסי עבור פירות ים, עופות, חזיר
מי מלח בסיסי המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מי מלח בסיסיים לכל מטרה לבשרים, עוף וטורקיה, מלח חזיר, ו איך מלח וגריל בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות או עד מלח וסוכר להתמוסס. מגניב לגמרי.
לטבול בשר במי מלח, במשקל עם צלחת כדי לשמור אותו מכוסה, במידת הצורך. דגים דקים, כגון דג סנדל, צריכים לשבת במי מלח רק 10 דקות עד 1 שעה; דגים עבים, כגון סלמון, 1 שעה; חתיכות עוף, 2 שעות; חזיר, 4 שעות. בשרים גדולים, כגון טורקיה כולה, צריך להמליח 12 עד 24 שעות.
יש לשטוף את הבשר כדי להסיר כל מלח פני השטח, במידת הצורך. לבשל לפי הצורך.