קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר

מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר
מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 1 . במנה עיקרית זו יש 1604 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שבבי מלח וחומץ, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אליולי בסגנון ספרדי (שמן זית ומיונז שום), טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיונז ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להקציף במים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
חום 2 כפות שמן זית ב nonstick 10 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להעביר בצל ושמן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים ביצים וחומץ ומקציפים לשלב. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טוחנים פלפל שחור. מקפלים בצ ' יפס עד שהם מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צ ' יפסצ ' יפס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
למחוק מחבת ולהוסיף הנותרים שתי כפות שמן זית. חזור לחום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים תערובת ביצה / תפוח אדמה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, במשך 10 שניות. שייק מחבת כדי להפיץ תערובת שווה, ואז אפילו את החלק העליון עם המרית. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד טורטילה מוגדר בעיקר אבל עדיין רטוב על החלק העליון, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים מכסה סיר מתכת או זכוכית גדול מעל טורטייה. באמצעות מגבות מטבח כדי לאחוז את המכסה ואת ידית המחבת, בזהירות להפוך את כל טורטילה, כך שהוא נח על גבי מכסה המחבת. סלייד טורטייה בחזרה למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. השתמש במרית כדי לתחוב את הקצוות וליצור צורה דיסק אפילו. המשך לבשל, רועד מדי פעם, עד טורטילה הוא חום זהוב בצד השני ובקושי מבושל דרך, כ 2 דקות יותר. סלייד טורטייה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
חותכים לריבועים או פלחי ומגישים מיד עם אליולי, או מאפשרים להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.