מלח ופלפל כנפי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מלח ופלפל כנפי עוף. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב טבילת לימון חריף, שמן canolan, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מלח ופלפל כנפי עוף, מלח ופלפל כנפי עוף, ו כנפי עוף צלויות עם מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
שים כנפיים בקערה רדודה, מפזרים באופן שווה עם 1/2 כף. מלח, כיסוי, וצינה בין לילה.
מסננים כנפיים, ואז מתייבשים עם מגבות נייר. להביא לטמפרטורת החדר.
יוצקים שמן לעומק של 2 ב. לתוך ווק או סיר צדדי גבוה וחום על חום גבוה עד 375 על מדחום מטגנים עמוק.
שים עמילן תירס בקערה ועונה עם קמצוץ כל מלח ופלפל.
מוסיפים כנפיים וזורקים למעיל, מתנערים מעודף.
מוסיפים כנפיים לשמן חם ומטגנים 6 עד 10 דקות, עד חום זהוב עמוק ומבושלים דרך. באמצעות כף מחוררת, להעביר כנפיים מגבות נייר כדי לנקז בקצרה.
מעבירים לקערה וזורקים עם שום קלוי ועוד מלח ופלפל.
מגישים עם רוטב טבילה לימון חריף.